Skip to main content

Giften

De dierenweide brengt veel kosten met zich mee, denk alleen al aan het voer van de dieren, het onderhoud aan de weide, het werkgebouw en nachtverblijven.
Om deze reden zet De Stichting dan ook diverse activiteiten op om hier zoveel mogelijk geld voor in te zamelen.
Hierbij kan worden gedacht aan de adoptie van onze dieren, de sponsorpaal, de deelname aan de kerstmarkt in Acht en het collecteren voor de diverse fondsen.
 
Houd onze facebook pagina in de gaten voor onze activiteiten of steun ons direct door te doneren aan rekeningnummer NL09 RABO 0350 5020 21 onder vermelding van 'Gift Dierenweide Acht'. 
 

Sponsorpaal 

In ruil voor een financiele bijdrage danwel geleverde dienst(en) is er de mogelijkheid voor sponsoren een naambordje te krijgen aan onze sponsorpaal.
Deze mooie, kleurrijke sponsorpaal staat bij de ingang van de dierenweide en laat zien dat uw bedrijf begaan is met de Dierenweide Acht en onze diertjes.
De onderstaande bedrijven hebben op dit moment een naambordje op onze sponsorpaal. Iets voor uw bedrijf?  We horen het graag! Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sponsorpaal dierenweide 1

Start Smiling
StartSmiling is onderdeel van Tandartspraktijk Acht en gespecialiseerd in het ‘rechtzetten van tanden’ met speciale, doorzichtige beugels. 
Deze transparante beugels heten aligners en bieden enorm veel voordelen ten opzichte van traditionele beugels.
Ze zijn namelijk...
...vrijwel onzichtbaar waardoor niemand ziet dat je ze draagt!
...uitneembaar waardoor je makkelijk kunt poetsen en te flossen. Hierdoor heb je veel minder kans op gaatjes.
...geschikt voor alle orthodontische behandelingen én geschikt voor alle leeftijden.
...comfortabel om te dragen en minder pijnlijk dan andere beugels.
...hypoallergeen omdat er geen metaal in zit.
…sneller in het behandelen door het combineren van behandelfases.

Voordat je met de behandeling start, kun je in een 3D filmpje zien hoe je tanden verplaatsen naar de gewenste eindpositie en weet je ook hoe lang dit gaat duren.
Nieuwsgierig, neem een kijkje op onze site www.startsmiling.nl

YNDI
Communicatieadvies, webdesign en tijdelijke ondersteuning.

ACE Aanhangwagen Centrum Eindhoven
Kwaliteit en passie sinds 1920.
Wilt u een aanhangwagen kopen? ACE biedt u elk merk, afmeting of uitvoering tot aanhangers geheel op maat geproduceerd.
Uw partner in transportoplossingen; voor aanschaf, onderhoud, keuring, verhuur, lease en reparatie van aanhangwagens.

Le Gardenier
Iedere tuin is voor Hoveniersbedrijf Le Gardenier een nieuw begin.
Gespecialiseerd in het aanleggen van complete tuinen, vijvers, bestrating en schuttingen zal Pierre Jansen u tevens voorzien van een gedegen advies over bijvoorbeeld mogelijke indeling, bestrating en juiste plantenkeuze. Uiteraard kunt u ook terecht bij Le Gardenier voor het onderhoud van uw bestaande tuin of vijver.

Gemeente Eindhoven
We werken aan een stad waarin het goed en prettig is en blijft om te wonen, te werken en te recreëren. Voor ons en onze kinderen.

DE RING
Bedrijvencentrum De Ring biedt huisvestingsmogelijkheden aan bedrijven, organisaties en ondernemers die een geschikt alternatief zoeken voor hun huidige kantoor, een nevenvestiging willen openen of een locatie zoeken om een training te geven, te vergaderen of te flexwerken. U kunt er efficiënt werken in een comfortabele, zakelijke omgeving die voorziet in alle moderne facilteiten.

Trefpunt Groen
Trefpunt Groen Eindhoven (TGE) werkt nauw samen met groepen en individuen om te komen tot een integraal, op duurzaamheid gericht beleid op het gebied van natuur, milieu en cultuurhistorie in en om Eindhoven. Bij Trefpunt Groen Eindhoven zijn ruim honderd groepen aangesloten.

MCH Camera
Voor een professionele beveiliging van uw huis of bedrijfspand.

M.Heezen
Heezen is  specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Wij zorgen voor zorgvuldige verwijdering en uitfasering van stoffen die niet in een duurzame omgeving passen en adviseren partners en opdrachtgevers in slimme keuzes voor ontwerp, realisatie en hergebruik. Omdat de wereld ons dierbaar is. 

Ploegmakers
Laat mens en omgeving groeien. Bij Ploegmakers vinden we dat een goede buitenruimte mensen rust moet brengen. Bewoners, werknemers en opdrachtgevers. We denken in oplossingen. Daarom gaan we vaak een stapje verder, om u de rust te geven dat alles perfect geregeld is.

Proflex bouw
De fundering onder Proflex Bouw werd in 2008 gelegd. Sinds de start heeft oprichter Stefan van Grootel gebouwd aan een solide onderneming die zich onderscheidt door een veelzijdige en professionele dienstverlening. Van periodiek onderhoud tot nieuwbouwprojecten en van serieproducties tot renovaties. Vanuit de eigen productiefaciliteit in Eindhoven worden de uiteenlopende opdrachtgevers bediend. Uitgangspunt bij elk project is een sterke focus op innovativiteit en duurzaamheid. Daarnaast wordt voortdurend aandacht geschonken aan 'social return', in toenemende mate een criterium voor opdrachtgevers waarvoor Proflex Bouw vanuit maatschappelijk oogpunt graag een extra inspanning verricht. Naast deze doelstellingen en een hoog kwaliteitsniveau geldt te allen tijde één uitgangspunt als absoluut onwrikbaar: afspraak is afspraak.

De Koning Catering & Partyservice
Catering vanuit de eigen keuken in Acht
Van een verse biefstuk tot een tramezzini met rucola: De Koning Catering maakt het in eigen keuken voor u klaar. Wij zijn gestart in augustus 2008 en bezorgen in Eindhoven (Acht) en omstreken. U kunt bij ons terecht voor een compleet feest, inclusief hapjes, drankjes, tafels, servies, en eventueel de bediening. Zodat u alleen maar hoeft te genieten.

 

Wij hebben van de volgende donateurs/stichtingen een donatie/gift mogen ontvangen:

2021

 

Ook dit jaar hebben wij van diverse Achtenaren een gift ontvangen.

  Gift Mispelhoefloop €460
  Gift van Vitaminstore €250

2020

 

Ook dit jaar hebben wij van diverse Achtenaren een gift ontvangen.

2019

slle Stichting Leefbaarheid Luchthaven Eindhoven. Gift ontvangen waarmee een nieuwe ruif, duiventil, voederpaal, geitenhok, kippenhok en opslagruimte zijn gerealiseerd.
Prins Bernhard Cultuurfonds Collecte in Acht voor het Anjer Fonds € 1222,69. De helft van de opbrengst is voor de Stichting.
De Koning Tegemoetkoming in de catering tijdens de feestelijke opening 5 mei door De Koning Party&Cateringservice
dorpsraad acht logo Tegemoetkoming in de catering tijdens de feestelijke opening 5 mei door Dorpsraad Acht
 

Bijdrage van €100 voor het speeltoestel namens de ouders van basischool Antonius

Ook hebben wij van diverse Achtenaren een gift ontvangen

2018

Prins Bernhard Cultuurfonds Collecte in Acht voor het Anjer Fonds € 1195,37. De helft van de opbrengst is voor de Stichting.
Afbeeldingsresultaat voor oranje fonds logo Collecte in Achtse Barrier voor het Oranje Fonds € 774,45. De helft van de opbrengst is voor de Stichting.
mus  Een groot insectenhuis en zwaluwpaal
Afbeeldingsresultaat voor logo firma ploegmakers veghel Heeft de vijver opgeknapt en het grondwerk voor de bestrating gedaan
mheezen Klinkers geleverd en de gele grond
DeRing   15 Hoodies t.w.v. € 450,-

2017

Prins Bernhard Cultuurfonds Prins Bernard Cultuurfonds (Buurtnatuur- en Buurtwaterfonds) € 768,- , met een toezegging voor het totale bedrag van € 960,-
Regiobank Dierenvoerautomaat ter waarde van € 390,-
  Ook hebben wij van diverse Achtenaren een gift ontvangen

2016

Logo Trefpunt Groen Trefpunt Groen Eindhoven: € 750,-. Voor het bedrag is een houten hekwerk gekocht.
Gemeente Eindhoven Gemeente Eindhoven een Zelkova boom

Onze adverteerders:

De Koning De Koning Catering en Party Service
Pizzabus Pizzabus El Nando
Yndi Webdesign Yndi

Wij bedanken iedereen die ons op enigerwijze gesteund heeft.